fbpx

Om os

Historie

NH Handling A/S startede i 1998 som en underafdeling hos AC Hydraulic A/S.

Brødrene Søren og Claus A. Christensen besluttede at udvide ACs produktion med hydrauliske palle-vogne og med afsæt i høj kvalitet fik divisionen hurtig succes.

Efter 5 år med kontinuerlig vækst, stod det klart at yderligere udvikling ville kræve en særskilt markeds-strategi.

I 2004 blev divisionen derfor udskilt i et selvstændigt aktieselskab og med opkøb af konkurrenten, NH Intern Transportmateriel A/S, blev grundstenen til NH Handling A/S lagt.

NH Handling A/S har under ledelse af Søren Christensen – der i øvrigt er barnebarn af ACs grundlægger – udviklet sig fra at være producent af pallevogne til underleverandør af en bred vifte af professionelt udstyr til intern materialehåndtering.

I dag er NH Handling A/S en kundefokuseret og markedsdrevet handelsvirksomhed, der satser på kvalitet og ergonomiske løsninger til industri, landbrug, traditionelle lagre og højeffektive logistik- og distributionscentre.

Virksomheden har til huse i en moderne domicilbygning på 4100 m2 i Viborg og er fortsat 100% dansk ejet.

NH Handling A/S er et 100% ejet datterselskab i AC Group A/S.

Produkter

Det startede med pallevogne, men produktprogrammet er løbende blevet udvidet med komplemen-tære produkter som selvkørende pallevogne, stablere, maskinskøjter, truck m.m.

Produktsammensætningen udvides til stadighed i forhold til fremtids-tendenser på det globale marked for udstyr til materialehåndtering.

Markeder

NH Handling A/S leverer til en bred vifte af professionelle og prisbevid-ste leverandører inden for mange brancher, herunder jern og metal, landbrug, transport, lager, levneds-middel og medicinalindustrien.

Igennem årene er der blevet opbyg-get en væsentlig eksport, som i dag udgør godt en fjerdedel af selska-bets samlede omsætning.

Kvalitet

NH Handlings A/S´ ekspertice er at yde den rette rådgivning og levere kvalitetsprodukter, der hjælper til mere effektiv materialehåndtering.

NH Handling A/S er det optimale alternativ til de dyre mærkevarer. Helt grundlæggende tilbyder vi høj kvalitet til en attraktiv pris.

Vision

Vores overordnede vision er at være den bedste og mest respekterede virksomhed i Europa inde for vore produktområder. Intet mindre.

Vi arbejder konstant på forbedring af de primære begreber i vores målsætning:

NH Handling, excellence in quality

Det er en evig stræben efter perfektionisme, og måske kommer vi aldrig til at opfylde alle målsætninger 100%…. men vi prøver!